Skip to content Skip to footer

Obisk Krapinskih Toplic z Društvom Sožitje

EU logo
Kaj se zgodi, ko združiš dve organizaciji, ki imata veliko srce in željo po aktivnem ter polnem življenju? Odgovor je preprost: nastane nepozabno druženje, polno smeha, zabave in novih prijateljstev.
 
To smo doživeli v petek, 20. 10. 2023, ko smo z Društvom Sožitje Obsotelje in Kozjansko obiskali naše prijatelje iz Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice. Tam sta nas čakala topel sprejem in bogat program, ki je zadovoljil vse okuse.
 
Nekateri smo se preizkusili v košarkarskih veščinah in pokazali, da smo pravi zvezdniki na parketu. Drugi so se podali na adrenalinski poligon in postavljali rekorde v hitrostnem premagovanju ovir. Tretji so se prepustili glasbenim ritmom in skupaj ustvarjali harmonije. Pozabili nismo niti na našo umetniško plat in ustvarjali umetnine na čisto nove načine.
 
Bilo je res lepo doživetje. Hvala vsem učiteljem in učencem, ki ste nam omogočili ta čudoviti dan!
 

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.

Več slik najdete v galeriji: https://zavod-uvid.eu/galerija/