Skip to content Skip to footer

Kolesarjenje z učenci ter njihovimi starši in učitelji iz Krapinskih Toplic

EU logo
 
Včeraj smo si privoščili kolesarsko avanturo z našimi prijatelji iz Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice. Bilo je noro zabavno!
 
Dan smo pričeli na parkirišču pred naravovarstvenim Bobrovim centrom, kjer smo učencem ter njihovim staršem in učiteljem predstavili različna prilagojena kolesa. Mi pravimo, da lahko kolesari vsak, in to smo tudi dokazali – kolesa so preizkusili čisto vsi učenci.
 
Ko smo se čutili dovolj pogumne, smo se podali na kolesarsko stezo in uživali v lepem vremenu in naravi.
 
Vmes smo si ogledali tudi Bobrov center, v katerem smo se podučili o bobrih in njihovem pomenu za okolje. Skupaj smo se tudi prepustili ritmom glasbe in zaplesali na zimproviziranem plesišču. 
 
In kaj bi bil nepozaben dan brez okusnih prigrizkov? Na koncu smo poskrbeli za lačne želodčke s slastnimi picami, sladicami in osvežilnimi napitki.
 
Bilo je res nepozabno druženje. Kot je rekel Luka, eden izmed učencev: “It was awesome. I want to become a professional biker now.” Mi mu želimo veliko sreče pri tem! 
 

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti EACEA.

Več slik najdete v galeriji: https://zavod-uvid.eu/galerija/