Skip to content Skip to footer

Svetovanje za osebe z invalidnostjo in starostnike

Svetovanje za invalide in starostnike: kaj morate vedeti?

Pri Zavodu Uvid razumemo, da je navigacija skozi administrativne postopke in papirologijo lahko zastrašujoča in zahtevna, zlasti za osebe z invalidnostjo in starostnike. Tu smo, da vam pomagamo pri urejanju vseh pravic, ki vam pripadajo. Naša strokovna ekipa vam nudi celovito svetovanje za invalide in starostnike: podporo, nastvete in pomoč pri različnih administrativnih postopkih, kot so denarni prejemki, osebna asistenca, urejanje bivalnih razmer in podobno.

Celovita podpora in svetovanje pri urejanju pravic invalidov in starostnikov

Predstavili vam bomo možnosti, ki jih imate glede na svojo situacijo znotraj trenutne zakonodaje in razmer. Predlagali vam bomo konkretne rešitve in preverjene izvajalce. Pomagali vam bomo pri izpolnjevanju administrativnih zahtev, kot so urejanje in oddajanje vlog ter zahtevkov.

Verjamemo, da se najbolje povežemo z iskrenim in empatičnim pristopom, zato nam je pogovor in razbremenjevanje stisk ključnega pomena. Zavzemamo se za to, da so pravice oseb z invalidnostjo in starostnikov urejene v celoti.

Kako vam lahko pomagamo?

Sporočite nam, kako vam lahko pomagamo. Pokličite nas na številko 070 535 012 ali nas kontaktirajte preko e-pošte marija.zupanec@zavod-uvid.eu. Skupaj bomo poiskali najboljše rešitve.

Več o svetovanju si lahko preberete na: https://zavod-uvid.eu/svetovanje-za-osebe-z-invalidnostjo-in-starostnike/

svetovanje za invalide starostnike