Skip to content Skip to footer

Zdaj pa zares!

Končno so se začele uresničevati sanje… in ves trud je poplačan. Kako pomembna je vztrajnost, da ne odnehamo in da imamo ob sebi ljudi, ki nas podpirajo na poti do cilja. Odgovornost, premišljenost, zagnanost in inovativnost. Vse to in še več je bilo potrebno, da smo ustanovili naš Zavod Uvid.

Smo mlada neprofitna organizacija, ki v lokalnem okolju razvija prostor za učinkovito podporo in pomoč vsem ranljivim skupinam. V ta namen smo od Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti pridobili status izvajalca osebne asistence, razvijamo programe psihosocialne podpore, krepitev zdravja na delovnem mestu, vzpostavljamo sisteme preventivnih podpornih programov in gradimo močno prostovoljsko omrežje.

Ponujamo kvalitetno, posameznikom po meri oblikovano pomoč, s tem pa vplivamo na njihovo samoaktualizacijo v smislu krepitve družbenih in osebnih spretnosti. Naš glavni cilj je vzpostavitev prostora za strokovno podporo in asistenco ranljivim skupinam ter skrb za družbeno inkluzijo – vključevanje in krepitev medosebnih odnosov. 

Z namenom promocije in približevanja našega poslanstva javnosti vas vabimo v našo družbo, kjer nudimo informacije in skušamo poiskati odgovore na vaša vprašanja.

Vabljeni v Zavodu Uvid Rogaška Slatina!