Ulica Dušana Kvedra 6b, 3230 Šentjur

Psihoterapija Uvideti

Dobrodošli

Psihoterapija Uvideti vam v prostorih v Šentjurju zagotavlja podporno in varno okolje, kjer boste lahko raziskovali svoje notranje vzorce in se naučili novih načinov za soočanje s svojimi težavami.

Vsakdo se v življenju kdaj počuti popolnoma nemočnega. Če brskate po naši spletni strani, ste morda tudi vi ujeti v težave ali ste v stiski, s katero se ne zmorete soočiti, ste vpeti v vedno enaka preigravanja v odnosih ali pa morebiti niste zadovoljni z odnosom do samega sebe.  

Ne glede na situacijo, v kateri se trenutno nahajamo, se nihče od nas ne more izogniti srečanju s samim sabo, z različnimi deli naše osebnosti, ki so se oblikovale skozi odraščanje.

Zakaj bi se odločili za psihoterapijo?

Morda raziskujete vedno ponavljajoče neprijetne dogodke in odkrivate vzorce razmišljanja in delovanja, ki so za vas vedno bolj obremenjujoči. Lahko vaša težka čutenja ali travmatične izkušnje postajajo nevzdržne ali pa iščete odgovore na vprašanja, ki se drugim zdijo povsem preprosta. 

Psihoterapija Uvideti vam nudi oporo in orodje za premagovanje težav. Najdete nas v Šentjurju. Pokrivamo širše lokalno območje (predvsem Celje, Šmarje pri Jelšah, Rogaška Slatina, Podčetrtek, Bistrica ob Sotli).

Potek dela

Za uspešno delo je pomemben odprt odnos s terapevtom, kar pomeni, da se v moji prisotnosti počutite udobno, varno in sprejeto, da me lahko karkoli vprašate, mi zaupate.

Pomemben del psihoterapevtskega procesa je oblikovanje dogovora o sodelovanju, ki nama je v pomoč pri doseganju zastavljenih ciljev. Uvodni razgovor, ki traja 60 min, je namenjen vašim vprašanjem in pogovoru o vzrokih, ki so vas pripeljali na psihoterapijo, ter podpisu dogovora.

Terapija je lahko kratkotrajna ali dlje trajajoča, odvisno od posameznikovih težav in želja, od klientove motivacije in pripravljenosti za delo. Srečanja potekajo redno, najpogosteje enkrat tedensko, na isti dan ob isti uri, če je to le mogoče. Posamezno srečanje traja 50 minut.  

Naši prostori v Šentjurju so prijetni in udobni, kar vam bo omogočilo sproščeno, zaupno in varno vzdušje.

Informacije

Naročite se po emailu

psihoterapija.marija@zavod-uvid.eu

Lokacija

Šentjur (okolica Celja)

Spremljajte me na Facebooku

Psihoterapija Uvideti